Een administratie programma, wat kun je er mee met je webshop?

Menno Bouma Administratie, Webwinkel starten 2 Reacties

Beter zicht in je administratie

Een ander voordeel is ook dat je veel beter inzicht hebt in je cijfers, je krijgt veel meer cijfers en vaak zijn deze in grafieken weergegeven. Je kunt sneller een ‘birdview’ op je bedrijf doen en sneller bijsturen als iets mis dreigt te gaan.

Administratie / boekhouding in de cloud

Een administratieprogramma zit tegenwoordig ook steeds vaker in de ‘cloud’. Dit wil zeggen dat je boekhouding op een centrale server is opgeslagen waardoor je deze overal op ieder apparaat kunt raadplegen zolang je internet hebt.

Boekhouder voor je administratie

Het laatste voordeel is dat je een boekhouder veel makkelijker mee kan laten kijken in je boekhouding. Hij of zij hoeft alleen maar een account te krijgen van je administratieprogramma i.p.v. mee te kijken in je eigen computer.

Reacties 2

 1. Kan je Exact e.d. out of the box aan verschillende webshop systemen koppelen? Wij draaien momenteel namelijk 1 webshop bij mijnwebwinkel en één in een woocommerce oplossing. Mijnwebwinkel koppelt met het boekhoudprogramma van Offective maar Woocommerce koppelt hier weer niet mee. Ik wil dus alles in één boekhoudpakket maar dat gaat nu niet van harte omdat ik een deel handmatig moet invoeren..

  Moneybird vind ik te beperkt in de mogelijkheden, ideaal voor mij zou dus Exact zijn denk ik, maar weet niet of ik dat zomaar kan koppelen aan alle systemen?

  1. Beste Henri,

   Bedankt voor je reactie. Voor zowel Mijnwebwinkel als Woocommerce bestaan er koppelingen om alles onder 1 dak onder te brengen. Een Google zoekopdracht ‘Exact koppelen Mijnwebwinkel’ of ‘Exact koppelen Woocommerce’ brengt je bij een aantal handige pagina’s.

   Groet, Menno

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *