Webshop Marketing

Verkoop met succes je producten of diensten online

Heb je een webshop en wil je met meer succes je aanbod verkopen? Wil je groeien met je bedrijf op internet?

Meer informatie

Voor de ondernemer die meer winst wil maken met zijn of haar webshop

Ik help een ondernemer om meer resultaat te halen met zijn of haar webshop. Vanuit een nulmeting wordt besproken wat het gewenste resultaat is en met welke strategie dit behaald kan worden. Naast een adviserende rol help ik de ondernemer in uitvoerende taken op het gebied van online marketing.

Adverteren op social media

Advertenties inzetten op social media voor meer winst.

Meer informatie

Conversie optimalisatie

Meer resultaat uit je bestaande stroom van bezoekers

Meer informatie

Zoekmachine Marketing

Kom hoger en Google en krijg meer aanvragen via je website.

Meer informatie

Klantenbinding via e-mail

Beter klantcontact via e-mailmarketing.

Meer informatie

Voorbeelden van mijn klanten

WeddingWonderland

Samen met Wedding Wonderland bruidsmode is een geoptimaliseerde website ontwikkeld met top 3 posities op de 5 meest concurrerende zoekwoorden in de trouwbranche. De Facebook campagnes hebben een rendement van meer dan 1200%. De prettige samenwerking duurt inmiddels zo'n 5 jaren.

Transtech Industrieservice

Transtech maakt gebruik van mijn ontwikkelde website systeem LeadSite. Daarnaast is er een intensieve samenwerking en scoort de website nummer 1 posities op de meest populaire zoekwoorden in de branche. Maandelijks komen er offerte aanvragen binnen voor grootschalige filter installaties en langdurig onderhoud hieraan.

Huys ter Swaach

HuysterSwaach gebruikt tevens mijn LeadSite software combineert met Online Business Coaching. De luxe zorg faciliteit heeft al jaren een wachtrij en de uitbreiding was direct volgeboekt door sterk in te zetten op zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

Meetbare en zichtbare groei van je bedrijf

Als klant van mijn E-commerce Marketing krijg je volledig inzicht in de resultaten. Je ziet hoeveel de investeringen zijn en hoeveel het rendement is. Mijn werkwijze is gebaseerd op voor 80% op cijfers en voor 20% op gevoel.

Aan de hand van een vrijblijvend Groeigesprek van zo'n 30 minuten gaan we kennismaken en kijken of er een match is. Ik vind het leuk om in een professionele sfeer te werken, met veel humor en om samen goed te verdienen. Lijkt je dit ook leuk?

Vraag een Groeigesprek aan

Mindset - Strategie - Toolset

Bij mijn E-commerce Marketing werk ik volgens de 3 elementen Mindset, Strategie en Toolset.

Mindset

Mindset is hoe je denkt en doet in je persoonlijke en zakelijke leven. Het heeft te maken met de 'kracht van het universum'. Met 'wat je geeft is wat je krijgt'. Als je niets doet, krijg je niets terug. Actie is reactie. Door je mindset te veranderen krijg je andere resultaten. Tijdens mijn marketing traject leer je om een mindset aan te nemen waarin positiviteit en groei voorop staan. Met je nieuwe mindset krijg je nieuwe doelen.

Strategie

Klanten die met mij werken krijgen een praktische en doelgerichte strategie. Je krijgt een beeld van je ideale situatie. Ik ga je bedrijf bekijken via 'reverse engineering'. Dit betekent dat we gaan kijken hoe de ideale situatie zou moeten zijn en gaan we de ingrediënten vormgeven die hiervoor nodig zijn. Jij als ondernemer en je bedrijf komen zo iedere dag een stukje dichterbij het droomscenario.

Toolset

Het internet maakt het mogelijk om in korte tijd veel mensen te bereiken. Samen gaan we internet tools inzetten die je gewenste groei realiseren. Ik bied je een Toolset die zorgt dat jij je online strategie kunt uitvoeren en je doel kunt behalen. Een complete online toolset. Hierbij kun je denken aan een goede website, het automatiseren van social media het bouwen van een funnel om relevant te zijn voor de bezoeker.

 

Plan van aanpak

E-commerce Marketing is een maatwerk traject in blokken van 6 maanden. De werkwijze is over het algemeen hetzelfde, de werkzaamheden zijn verschillend per klant.

 • 1. Vrijblijvend gratis Groeigesprek

  30-60 minuten gratis Groeigesprek via Zoom. Hierin maken we kennis, bespreken we je wensen en kijken we of we een match zijn.

 • 2. Overeenkomst + Nulmeting

  De overeenkomst kan bij akkoord digitaal getekend worden. Nadat de aanbetaling volbracht is wordt een nulmeting verricht van de huidige situatie. Ook wordt de planning vastgelegd.

 • 3. Start werkzaamheden

  Ieder programma heeft een aantal credits per maand. De besteding van de credits wordt per maand bepaald. Ik richt statistieken software in om resultaten te meten. De eerste tests worden gedaan met marketing campagnes en daarna verder uitgerold tot het gewenste doel wordt bereikt. Dit kunnen bijvoorbeeld Facebook Ads, zoekmachine optimalisatie of Google Adwords zijn.

 • 4. Wekelijkse evaluatie

  Iedere week een telefonische evaluatie van ongeveer 15 minuten. Monitoring zal dagelijks zijn. Facturatie vindt maandelijks plaats.

 • 5. Verlenging of afloop traject

  Na 6 maanden loopt het traject af en bestaat de mogelijkheid om te verlengen of te stoppen.

 

Resultaten

De meeste marketing klanten hebben behoefte aan een betere vindbaarheid, een hogere conversie, een hogere bestelwaarde en willen dat klanten vaker terug komen. Met als doel meer geld verdienen met de webshop.

Interesse? Plan een gratis Groeigesprek

Referenties

Bij E-commerce Marketing werk ik het liefst samen met klanten die veel impact willen maken in hun markt en een goed rendement willen uit investeringen in online marketing en internet technologie.

Investering

De investering in mijn E-commerce Marketing wordt bepaald aan de hand van het aantal nodige optimalisaties, de ambities en verantwoordelijkheden. Een groter advertentie account in Facebook of Google met hogere budgetten heeft meer monitoring nodig.

MKB+

€ 8.394,-

Voor MKB+ bedrijven 10-30 FTE


 • 6 maanden traject

 • 6 x € 1.399,- p.m.

 • Ads budget, € 3.000,- tot € 6.000,- budget p.m.

 • Conversie optimalisatie, advies + optimalisatie

 • Zoekmachine optimalisatie, advies + 2 keywords p.m.

 • Social media marketing, 16 posts p.m.

 • E-mail marketing, advies + 4 campagnes p.m.

Groeigesprek

Enterprise

Contact

Voor grote bedrijven 30-100 FTE


 • 6 maanden traject

 • 6 x € 1.399,- + p.m.

 • Ads budget, € 6.000,- tot € 100.000,- budget p.m.

 • Conversie optimalisatie, advies + optimalisatie

 • Zoekmachine optimalisatie, advies + 2+ keywords p.m.

 • Social media marketing, 16+ posts p.m.

 • E-mail marketing, advies + 4+ campagnes p.m.

Groeigesprek

Tarieven zijn per maand, excl. btw. Samenwerking verloopt in periodes van 6 maanden.

Reviews van klanten

Ronald Bloemhof
We kunnen Menno van harte aanbevelen aan iedereen (niet allemaal tegelijk, hij moet ook tijd voor ons overhouden).Ronald Bloemhof, E-Smokey.nl
Els van Woensel
Met verfrissend enthousiasme en goede ideeen heeft Menno een prachtige website ontwikkeld. Regelmatig voorziet hij ons van advies. Korte lijnen, snel contact.Els van Woensel, BKF.nl
Alex van Ginneken
Het is fijn om met Menno samen te werken. Hij werkt snel en heeft de nodige kennis van Wordpress.Alex van Ginneken, Online Business Coach