E-Commerce

E-Commerce is booming, een fysieke winkel kan eigenlijk niet meer zonder webshop. Op deze pagina vind je praktische informatie over een webshop beginnen, webshop software en meer.

Customer Lifetime Value CLV

Webshop beginnen, start met e-commerce!

Webshop beginnen? Goed idee! Steeds meer ondernemers hebben het plan om een webshop te beginnen. Met een goede e-commerce strategie bereik je meer mensen en krijg je meer omzet. De uitdaging is om een succesvolle winstgevende webshop te bouwen.

Lees meer over een webshop beginnen

Webshop software

Een eenvoudige webshop maken is vrij eenvoudig. Er zijn tal van e-commerce software pakketten waarmee je laagdrempelig kunt starten. Voorbeelden hiervan zijn Magento, Woocommerce, Lightspeed en Shopify.

Lees meer over webshop software

E-commerce

Webshop marketing voor succesvolle e-commerce

Het bouwen van een webshop is 1, maar winstgevend producten verkopen is 2. Een succesvolle e-commerce strategie herkent zich door winstgevende marketing. Maak je geen winst dan ben je echter alleen maar doosjes aan het schuiven.

Lees meer over webshop marketing

Webshop inkopen doen

Als je van plan bent om voorraad te nemen van een product dan dien je zelf webshop inkopen te doen. Door zelf een voorraad aan te leggen kun je sneller leveren en krijg je een hogere klanttevredenheid.

Lees meer over webshop inkopen doen

Webshop logistiek en fulfillment

Het runnen van een webshop brengt logistieke processen met zich mee. Zo dien je pakketten te versturen en retouren te verwerken. Daarnaast kun je kiezen voor een dropshipping model waarbij je leverancier direct naar de eindklant verstuurd en soms zelfs retouren aanneemt.

Lees meer over webshop logistiek en fulfillment

Webshop betalingen voor winstgevende e-commerce

Als je in je webshop betalingen ontvangt dan is het belangrijk dat dit veilig en vertrouwd gebeurt. En dat de centjes op je zakelijke rekening komen. E-commerce is het leukst als het winst oplevert. In het volgende artikel leer ik je alles over webshop betalingen en payment providers.

Lees meer over webshop betalingen en payment providers

E-commerce

Webshop hosting

Hosting is één van de meest belangrijke onderdelen van het runnen van een webshop. Hosting maakt het mogelijk dat je webshop een plekje op het internet krijgt en dat mensen bestellingen online kunnen doen. Snelle hosting zorgt voor een snelle webshop en meer bestellingen. Een voorbeeld is mijn eigen webshop https://www.lifedeals.com, je ziet dat de shop razendsnel laadt.

Lees meer over webshop hosting