Webshop ontwikkeling

Bouw van een succesvolle webshop uitbesteden.

Altijd al gedroomd van een professionele webshop die je iedere maand een mooie omzet geeft? Ik ontwikkel professionele webshops die bezoekers vertaald naar terugkerende klanten.
Vraag een groeigesprek aan

Word goed vindbaar, krijg meer aanvragen en verhoog je omzet

Heb je een bestaande website of webshop? Of wil je een nieuwe webshop en wil je hier een goede winst mee halen? Zichtbaar worden en meer klanten krijgen? Ik help ondernemers van middelgrote en grote bedrijven met het bouwen van professionele, winstgevende webshops.

Vraag een groeigesprek aan

Gegarandeerde en meetbare groei online

Je krijgt als ondernemer direct inzicht in de statistieken. Je ziet hoeveel de investeringen zijn en hoeveel het rendement is. Mijn werkwijze is gebaseerd op cijfers. Voor 80% rationeel, voor 20% emotioneel. Dit betekent dat ik niet stuur op pech of geluk maar op concrete cijfers en meetbare groei.

Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek van zo'n 15 minuten gaan we kennismaken en kijken of er een match is. Het liefst werk ik met solo-ondernemers die meer dan € 100.000,- omzet per jaar maken en middelgrote ondernemingen met 5 tot 100 werknemers.

Ik vind het leuk om in een professionele sfeer te werken, met veel humor en om samen goed te verdienen. Lijkt je dit ook leuk?

Vraag een groeigesprek aan

Woocommerce, Magento en Spree Commerce

Een webshop bouw ik met het platform Woocommerce, Magento of Spree Commerce. De keuze voor het systeem wordt bepaald in het Groeigesprek en is afhankelijk van de eisen en randvoorwaarden.

Ontdek mijn werkwijze

Reviews van klanten

Ronald Bloemhof
We kunnen Menno van harte aanbevelen aan iedereen (niet allemaal tegelijk, hij moet ook tijd voor ons overhouden).Ronald Bloemhof, E-Smokey.nl
Els van Woensel
Met verfrissend enthousiasme en goede ideeen heeft Menno een prachtige website ontwikkeld. Regelmatig voorziet hij ons van advies. Korte lijnen, snel contact.Els van Woensel, BKF.nl
Alex van Ginneken
Het is fijn om met Menno samen te werken. Hij werkt snel en heeft de nodige kennis van Wordpress.Alex van Ginneken, Online Business Coach

Referenties

Bij E-commerce Marketing werk ik het liefst samen met klanten die veel impact willen maken in hun markt en een goed rendement willen uit investeringen in online marketing en internet technologie.

Resultaten die je gaat halen

Een goed vindbare website of webshop die bezoekers weet te converteren naar klanten. Klanten die bovengemiddeld besteden en vaak terug komen.

Je kunt nog zo'n mooie website of webshop hebben, maar als je niet vindbaar bent dan komt er niemand een kijkje nemen en producten kopen. Ik kan de vindbaarheid van je bedrijf sterk verbeteren op internet, via:
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Facebook Advertenties
  • Google Adwords
Je krijgt inzicht in de statistieken.
Vraag een groeigesprek aan

Hoe werkt het?

1. Vrijblijvend Groeigesprek

Leuk om kennis te maken. In een vrijblijvend Groeigesprek ontdekken we of we een match zijn. 30-60 minuten bellen. Kennismaking, je wensen bespreken, de juiste producten kiezen, de investeringen begroten. Bij een goede klik wordt een offerte opgemaakt. Na akkoord op de offerte wordt een nulmeting verricht.

2. Offerte akkoord, nulmeting

Er wordt een offerte opgemaakt met daarin de eisen en randvoorwaarden, planning en investeringen. Bij akkoord kan deze digitaal getekend worden. Daarna volgt een aanbetaling van 50% en daarna wordt gestart met de bouw van het project. Na technische oplevering wordt de resterende 50% gefactureerd.

3. Start werkzaamheden

Na akkoord op de offerte wordt gestart met de werkzaamheden. Dit kan de bouw van een website of webshop zijn, maar ook het starten van een online marketing traject om meer winst te maken via online kanalen. Tijdens de samenwerking wordt een projectmanagement tool gebruikt.

4. Evaluatie van het project

Bij grote projecten wordt gebruik gemaakt van de SCRUM methode, waarbij sprints worden getrokken van 2 weken. Na iedere sprint wordt geevalueerd of de resultaten matchen met de vooraf vastgestelde vereisten. Eventuele extra wensen worden in een meerwerk traject ontwikkeld..

5. E-commerce Consulting (optioneel)

Na oplevering van de webshop kan een online business coaching traject worden gestart. Het doel van deze trajecten is veelal om meer bezoekers en klanten te krijgen om op deze manier meer winst te maken. Diensten zijn bijvoorbeeld SEO, Social media, SEA, Affiliate marketing en meer.

6. Technisch onderhoud (optioneel)

Wat je niet wilt is dat je website down gaat of gehackt wordt. Daarom werken we veelal met een service overeenkomst voor het technische onderhoud. Hierbij worden diverse virusscanners geinstalleerd en wordt de webapplicatie maandelijks voorzien van updates.

Vrijblijvend Groeigesprek

Wil je meer winst met je website of webshop en wil je met ons samenwerken? Vul het formulier in voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Investering

Het laten bouwen van een webshop is altijd maatwerk. Iedere klant heeft andere wensen.

Naast het bouwen verschilt ook de configuratie van het webshop systeem in complexiteit. Hierdoor is de investering in het bouwen ook altijd maatwerk. Wil je bijvoorbeeld internationaal? Heb je enkele of duizenden producten? Is er een koppeling nodig met een extern platform? Zo zijn er tal van vragen die tijdens een Groeigesprek beantwoord worden. De webshops die ik ontwikkel heb variëren van € 3.500,- tot € 15.000,- excl. btw. Een middelgrote bedrijf zit gemiddeld op € 5.000,- tot € 7.500,-. Qua omzet zitten mijn klanten tussen de € 250.000,- en € 5.000.000,- excl. btw omzet per jaar, afhankelijk van de marketing en consulting inzet. Ik voorzie een webshop altijd van een uniek op maat gemaakt design, die naadloos aansluit op de huisstijl van je bedrijf.

Naast het bouwen van een webshop kun je mij inschakelen voor E-commerce Consulting. Hierin ontwikkeling ik campagnes om de verkoop te bevorderen.

Een E-commerce ontwikkeling begint bij mij altijd met een groeigesprek. Hierin bespreken we samen de wensen en ambities om tot de nodige investering te komen.

Vraag een groeigesprek aan