Ervaringen van klanten

Lees verhalen van klanten over hun samenwerking.

Ronald Bloemhof – E-Smokey.nl

Eind 2014 hadden wij een goed lopende webshop in elektronische sigaretten en toebehoren. Omdat we snel groeiden en tegen een groot aantal beperkingen opliepen besloten wij een nieuwe webshop te realiseren en hiervoor gebruik te maken van WordPress in combinatie met Woocommerce. WordPress/Woocommerce is redelijk makkelijk om zelf te bouwen en onderhouden (dachten we…). We kochten een template en dan was het een kwestie van wat kleurtjes aanpassen, wat teksten schrijven en de artikelen in de webshop plaatsen. Al gauw merkten we dat het toch wat ingewikkelder was dan we hadden gehoopt. In zo’n geval biedt Google uitkomst. Na het invoeren van de zoekterm ‘woocommerce specialist’ verscheen www.lives.nl keurig bovenaan de zoekresultaten. Een bedrijf dat zijn zoekwoordoptimalisatie goed op orde heeft leek ons een goede keuze dus direct telefonisch contact opgenomen. Op mij vragen ‘kan je dit’, ‘kan je zus’ en ‘kan je zo’ werd door Menno (de vriendelijk stem aan de andere kant van de lijn) bevestigend en vol overtuiging geantwoord. En zo is een samenwerking begonnen die inmiddels al twee jaar duurt. Na de start heeft Menno nog talloze zaken voor ons opgepakt, van gedeeltelijk redesign, tot fine tuning en van trouble shooting tot verhuizingen naar andere/beter servers. Het complete pakket is te vinden bij Menno en dat is fijn werken. Aangezien wij in Rotterdam gevestigd zijn en Lives.nl in het hoge noorden, is ons contact veelal telefonisch, per Whatsapp en per mail. En uiteraard zijn de problemen die wij ondervinden en graag opgelost willen zien niet altijd precies tussen 09.00 en 17.00 uur. Gelukkig neemt Menno ook buiten de traditionele kantooruren uitgebreid tijd voor ons en binnen zijn mogelijkheden staat hij altijd direct voor ons klaar. Wij gaan er vanuit dat de samenwerking nog lang zal duren en we kunnen Menno en zijn bedrijven van harte aanbevelen bij iedereen (niet allemaal tegelijk uiteraard, hij moet ook nog wat tijd overhouden voor ons).

Tonnie de Haan – Beddentotaal.nl

Hierbij een recensie over Menno Bouma. Als klant van deze firma wil ik graag de alertheid en het meedenken benadrukken bij het behandelen van mijn webshop wensen.

Rudy Bouma – Frieslandactueel.nl

Door de samenwerking met Menno heb ik mijn droom kunnen waarmaken! Een eigen mediaplatform met de nieuwste technieken. Het is mooi hoe hij binnen een relatief korte tijd een prachtig product kan neerzetten. Trots!

Els van Woensel – BKF.nl

Al meer dan 40 jaar is BKF een bekende naam in noord – en midden Nederland als het gaat om het uitvoeren van hijswerkzaamheden en transporten. Wij volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet en het is dus belangrijk dat onze website daarbij aansluit. Begin 2013 hebben we Menno van Lives gevraagd om voor ons een nieuwe website te maken. Met verfrissend enthousiasme en goede ideeën heeft hij een fraaie site gemaakt. Wij kunnen zelf eenvoudig content toevoegen en aanpassen. Daarnaast komt Menno regelmatig met adviezen om onze vindbaarheid te vergroten, de uitstraling beter te maken of om nieuwe mogelijkheden toe te voegen. Door de korte lijnen is het contact snel en informeel.

Alex van Ginneken

Het is prettig om met Menno samen te werken. Hij werkt snel en beschikt over de benodigde kennis op het gebied van WordPress & Templating. Tijdens het project denkt hij ook mee en komt met suggesties. Inmiddels hebben we enkele mooie projecten gedaan naar volle tevredenheid.

Wim Vlagsma – Vlagsma.nl

De samenwerking met Menno is prettig en in een informele sfeer. Hij heeft veel kennis van zaken en ondersteunt mij prima bij het inrichten van de webwinkel. Daarnaast komt Menno met creatieve ideeën en blijft hij altijd meedenken in het verder uitbouwen van de site. Ik zou Menno daarom aanbevelen bij collega ondernemers. Hij is voor ons een belangrijke schakel om de webwinkel tot een succes te maken.

Peter Spoelstra – Optiekpeter.nl

Menno is een gedreven vakman die zelfs buiten de gebruikelijke werkuren voor je klaar staat! Betrokken, met een goed inlevingsvermogen en praktijk gericht, denkt Menno altijd met je mee. Zeer tevreden over zijn inzet!

Antonie Hulsegge – Maxidude.com

Van het een komt het ander en zo kwamen we ook tot het idee om mannengadgets aan te gaan bieden. De “open cart” winkel bleek voor ons te beperkt te worden en dus gingen we op zoek naar andere mogelijkheden. Eind 2012 kwamen we, door wat te Googlen, bij Menno Bouma van Lives terecht. Vanaf het begin gaf hij het gevoel verstand van zaken te hebben en makkelijk te kunnen communiceren aangaande webshop-programmatuur. Vrij snel een persoonlijke afspraak gemaakt en het klikte meteen en na uitvoerig gesprek kwamen we tot het besluit dat we het slimmere webshopsysteem Magento nodig hadden.Ondertussen hadden we ook een nieuwe naam bedacht voor onze nieuwe website en wel www.Maxidude.com; klinkt internationaler en we kunnen meer verkopen dan mensunderwear alleen. Binnen de kortste keren kregen we een overzichtelijk stappenplan met een time-table. Eerst samen gebrainstormd over hoe het design van de webshop er uit moest gaan zien en na wat opzetjes van Menno, kwamen we tot een mooi ontwerp. Belangrijk hierbij was natuurlijk klantvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Gelukkig kon Menno alle klant- en product-gegevens overzetten van de oude naar de nieuwe webshop, dus dat scheelde werk. Gaandeweg kregen wij uitleg van Menno hoe het toch wat ingewikkelde Magento werkte en kregen de mogelijkheden door. Menno wist het allemaal begrijpelijk uit te leggen en wist ook veel wensen van ons te verwezenlijken in de webshop. Wij zijn heel tevreden met onze webshop en met de samenwerking met Menno Bouma en hebben hem nog steeds als back-up als we er even niet uitkomen of toch weer aanpassingen nodig vinden. Namens Maxidude bedankt Menno. Antonie Hulsegge en Bertus Hooisma

Rob van der Wel – Groeiteam.com

Begin dit jaar, 2016, heb ik Menno leren kennen tijdens een Netwerk ontbijt in Heerenveen. Tijdens dat ontbijt heb ik Menno gevraagd om eens mee te denken over de opzet van mijn eigen website. In een daarop volgend gesprek heeft Menno mij uitstekend geholpen bij het beantwoorden van mijn vragen. Een aantal weken laten, ik was toen net betrokken bij Mennen voor Mensen. Mennen voor Mensen moest een nieuwe stap zetten. Hierbij zochten wij een website bouwer die ook het gedeelte internet marketing kon oppakken. Door het eerdere contact met Menno, is Menno door mij gevraagd om deze opdracht aan te nemen en ons te helpen bij de ontwikkeling van een nieuwe website en het uitzetten van een marketing strategie. Een kleine 6 maanden later, we hebben een nieuwe website, een nieuwe naam, GroeiTeam, en we zijn nu bezig met de verdere inrichting van sociale media. Waarbij Menno nog steeds ondersteunend is. In deze 6 maanden heb ik Menno leren kennen als een zeer kundig professional op het gebied van internet, Google en website technieken. Het samenspel tussen mij en Menno ervaar ik als prettig. Door Menno heb ik veel nieuwe technieken op het gebeid van aanpassingen en beheer van de website geleerd.

Martine Bouwes – Inqt.in

Menno heeft mijn website www.inqt.in gebruiksvriendelijker gemaakt. Daarbij is de indeling aangepast, de site is nu meer gericht op conversie. Er wordt snel waardevolle informatie gegeven aan bezoekers en het is eenvoudig om contact op te nemen. En de resultaten spreken voor zich: meer offerteaanvragen en interesse voor mijn werk als tekstschrijver.

Frank Bergkamp – Salessalsa.nl

Het plan heeft een hele logische opbouw en zet precies op een rij hoe je doeltreffend een passieve inkomensstroom opzet, oftewel hoe je omzet kunt maken zonder er uren voor bij te declareren.