Image
 

Facebook School beta programma

De Facebook School is een online training waarin je leert hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien via Facebook advertenties. Het beta programma is opgezet om feedback te krijgen op het lesmateriaal en om recensies te ontvangen voor de product pagina's.

Wat ontvang je in de beta groep?

Als deelnemer van de beta groep ontvang je het Facebook School Basic product voor een symbolisch bedrag van € 1,- i.p.v. de reguliere € 399,-.

Het Basic product bevat 10 lessen met video's, theorie en opdrachten. Daarnaast kun je een eigen profiel aanmaken en deelnemen aan het interactieve forum.

Deelnemen aan het programma
Image
 

Wat wordt van je verwacht?

Na je bestelling t.w.v. € 1,- krijg je direct toegang tot de training. Je kunt de training openen door in de klantomgeving naar Trainingen > Facebook School te gaan. Bekijk in alle rust de trainingen.

3 dagen na je bestelling ontvang je een mailtje waarin je gevraagd wordt om een enquete in te vullen van zo'n 3 minuten.

Uiterlijk 7 dagen na je bestelling ontvang ik graag een leuke zelfgemaakte video (met je mobiele telefoon) van minimaal 1 minuut waarin je jouw ervaring deelt. Deze wordt gebruikt als klantervaring op de landingspagina’s.

Deelnemen aan het programma
Image