De vierde verdieping

Website De vierde verdieping

Menno Bouma Cases, Lives Internet & Marketing Reactie plaatsen

De vierde verdieping

Opdracht De vierde verdieping

Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van Katja Wigbels de nieuwe website www.de4e.nl ontwikkeld. De belangrijkste vragen van Katja waren dat de website vernieuwend moest worden m.b.v. blogs en dat de website eenvoudig zelf te bedienen werd. Lives heeft hier een goede oplossing voor geboden door de website te bouwen o.b.v. het beheersysteem WordPress.

Gebruiksvriendelijke WordPress website

De website van De vierde verdieping heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en is ontwikkeld met het beheersysteem WordPress. Met dit systeem is het eenvoudig om o.a. zelf foto’s en teksten aan te passen zonder technische kennis te hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld de referenties en blogberichten zelf geplaatst worden.

Om te zorgen dat nieuwe potentiele klanten de website goed kunnen vinden, is de website goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook heeft Katja zelf de mogelijkheid gekregen om de website op diverse vlakken te verbeteren om beter vindbaar te worden.

Koppeling met nieuwsbriefsoftware Mailchimp

Om bezoekers en klanten goed op de hoogte te houden van alles wat speelt binnen De vierde verdieping, is het nieuwsbriefsysteem Mailchimp opgezet. Met de koppeling aan dit systeem kunnen bezoekers zich via de website inschrijven.

Koppeling met social media zoals Twitter en Facebook

Met een handige tool heeft Lives is de website gekoppeld aan Twitter, Facebook en LinkedIn. Hierdoor hoeft een nieuwsbericht alleen op de website geplaatst te worden en wordt deze automatisch gepubliceerd op de social media kanalen. Dit maakt het actief zijn op deze middelen veel leuker, eenvoudiger en efficiënter.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op www.de4e.nl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *