maxidude

Nieuwe Magento webshop Maxidude

Menno Bouma Cases, Lives Internet & Marketing Reactie plaatsen

Opdracht

Maxidude is dé webshop voor ondergoed voor stoere mannen. Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van Trabco Fashion (stoerondergoed.nl) de nieuwe internationale Magento webshop Maxidude.com ontwikkeld. Lives heeft hierbij de grafische interface ontworpen en de volledige technische systemen ontwikkeld. Tevens is er een koppeling ontwikkeld met de webshop stoerondergoed.nl. Hiermee zijn alle producten en alle klantendata overgezet van Open Cart naar Magento.

Magento webshop

Maxidude.com is ontwikkeld o.b.v. het Magento webshop platform. Met Magento en een aantal maatwerk oplossingen is het mogelijk geworden om een complexe internationale webshop in de markt te zetten.

De webshop is in de eerste instantie in het Nederlands live gezet. Engelse en Duitse vertalingen zullen snel volgen. Door de gebruiksvriendelijke interface van het platform Magento is het eenvoudig om zelf producten en andere teksten te kunnen vertalen.

Koppeling met nieuwsbriefsysteem Mailchimp

Om klanten goed op de hoogte te kunnen houden van alle ontwikkelingen is er een koppeling gemaakt met het nieuwsbriefsysteem Mailchimp. Hiermee is het mogelijk om zonder technische kennis een nieuwsbrief te maken die geschikt is voor alle mailprogramma’s.

Iedere nieuwe bezoeker die zich inschrijft voor de nieuwsbrief via de webshop zal hierdoor automatisch in Mailchimp verschijnen.

Geautomatiseerd en eenvoudig bestelproces

Om de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te kunnen laten bestellen, is het standaard betaalproces vervangen door een eenvoudige stappenprocedure. Hiermee is het aantal klikken in dit proces sterk terug gedrongen en zijn alle stappen in 1 oogopslag te zien.

Oplossingen in het kort

Resultaat

De internationale webshop is te bekijken op www.maxidude.com. De overige domeinen zullen komende week worden gelanceerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *