Aat Vos

Nieuwe website Aat Vos

Menno Bouma Cases, Lives Internet & Marketing, Websites Reactie plaatsen

Aat Vos

Opdracht Aat Vos

Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van de veelgevraagde architect Aat Vos de nieuwe website www.aatvos.com ontwikkeld. Aat kwam met een aantal hele specifieke vragen op het gebied van WordPress waarbij maatwerk oplossingen waren vereist. Het resultaat is een prachtige, cleane en gebruiksvriendelijke website die ook nog eens goed werkt op alle apparaten.

Gebruiksvriendelijke WordPress website

De website van Aat Vos heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en is ontwikkeld met het beheersysteem WordPress. Met dit systeem is het eenvoudig om o.a. zelf foto’s en teksten aan te passen zonder technische kennis te hebben. Op deze manier kan Aat zelf o.a. werk, blogs en overige informatie toevoegen.

Om te zorgen dat nieuwe potentiele klanten de website goed kunnen vinden, is de website goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Aat heeft ook zelf de mogelijkheid om zelf de website op diverse vlakken te verbeteren om beter vindbaar te worden.

Koppeling met social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook

Met een handige tool heeft Lives is de website gekoppeld aan Twitter, Facebook en LinkedIn. Hierdoor hoeft een nieuwsbericht of portfolio item alleen op de website geplaatst te worden en wordt deze automatisch gepubliceerd op de social media kanalen. Dit maakt het actief zijn op deze middelen veel leuker, eenvoudiger en efficiënter.

‘Responsive design’

Een opvallende functionaliteit van de website is dat deze een zogenaamd ‘responsive’ design heeft. Dit betekend dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop deze getoond wordt. Op deze manier wordt de website altijd goed weergegeven en is er een enorme kostenbesparing gemaakt omdat er geen mobiele website ontwikkeld hoeft te worden.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op www.aatvos.com!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *