Wanted: innovatieve ondernemers!

Menno Bouma LifeGroup Reactie plaatsen

LifeGroup werkt met het zogenaamde ‘label’-model. Met dit organisatiemodel wordt een merk/label opgezet dat gebruik maakt van de producten of diensten van uw onderneming. Dit label kan naast uw bestaande onderneming opereren en zal geen invloed hebben op andere organisaties. Hierbij is de enige taak voor de participant de logistiek en de klantenservice.

Bedrijven die deelnemen aan LifeGroup zullen volledige ondersteuning krijgen van een getalenteerd team in organisatiestructuur, branding, online marketing en het ontwikkelen van de benodigde technologieën (zoals bijv. een webshop). Hiervoor betaald de participant een zogenaamde ‘license-fee’, dit zal een percentage zijn van de behaalde omzet van het label.

Hierdoor kan de ondernemer doen waar hij goed in is en LifeGroup waar het goed in is; het goed positioneren van een bedrijf in de concurrerende markt en zorgen voor klantenbinding en omzet.

De complete LifeGroup informatie is binnenkort te vinden op http://www.life-group.nl. Allereerst ben ik op zoek naar ondernemers die het avontuur aan willen gaan met hun ideeën en toe zijn aan een samenwerking met krachtige partij.

Om in contact te komen met LifeGroup en eventueel een afspraak te maken, kunt u bellen of mailen met Menno Bouma, via 0515 856332 of menno@lifeinteractive.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *