Gratis website wasbeurt!

Menno Bouma LifeInteractive, Tips & Tricks Reactie plaatsen

Gebrek aan kennis en vaardigheden

Een van de conclusies uit ons eigen onderzoek is dat veel bedrijven wel willen, maar onvoldoende kennis en vaardigheden in huis hebben om te realiseren. Vaak gaat het om elementen die relatief eenvoudig te verhelpen zijn, maar soms ook om complexe internettrajecten waar veel kennis vereist is. Een veelvoorkomende oorzaak is ook gebrek aan inzicht in hoe bezoekers een website gebruiken en gebrek aan tijd en focus.

Complexe technologie in een gebruiksvriendelijk jasje

Welke technieken kunnen we op het juiste moment inzetten en hoe? Deze vragen zijn dagelijkse porties voor internetbedrijven. Hoe zorgen we dat alles er goed uit ziet? Verschillende soorten technieken en apparaten, zoals smartphones en tablets, maken het niet makkelijk om ons wegwijs te maken in de technologische wereld.

Waarde van internet

Menno Bouma, eigenaar van LifeInteractive, vindt dat het hoog tijd wordt dat Nederlandse bedrijven een slag slaan om sterker online te communiceren.

Vergeleken met het buitenland hebben we nog veel te leren, maar de mogelijkheden liggen er om mee te gaan met de laatste trends.

Website wasbeurt

LifeInteractive helpt bedrijven bij het implementeren van een succesvolle online strategie. Door goed advies, maar ook door te creëren, te ontwikkelen en te vermarkten. Dat adviseren doen we nu gratis! Hiervoor hebben we de zogenaamde ‘Website wasbeurt’ opgezet.

Tijdens deze wasbeurt worden de factoren webdesign, technieken, social media, navigatie, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine marketing kritisch bekeken. De resultaten melden wij in een gratis en geheel vrijblijvend rapport van 2 a4’tjes. Kort maar krachtig!

Het doel van de wasbeurt is om uw website op opfrisser te geven en te zorgen dat meer potentiële klanten daadwerkelijk klant worden van uw bedrijf. Het rapport kunt u gebruiken om zelf kleine wijzigingen door te voeren of als rode draad te gebruiken wanneer u met een professioneel internetbedrijf in zee gaat.

Vraag de wasbeurt aan!

Over LifeInteractive

LifeInteractive is hét fullservice internetbureau voor o.a. online strategie, website ontwikkeling, zoekmachine marketing en conversie optimalisatie. Wij bedenken en ontwikkelen slimme online strategieen en oplossingen, van huisstijl tot webshops tot innovatieve webapplicaties. Bent u ook op zoek naar een betrouwbare internetpartner?
Neem gerust eens contact op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *