Ruby-on-Rails applicatie iContract

Menno Bouma Cases, Lives Internet & Marketing Reactie plaatsen

Opdracht

Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van Hunter Kennis Systemen de webapplicatie iContract ontwikkeld. Met deze high-end applicatie, geprogrammeerd in ‘Ruby-on-Rails’, is het mogelijk om eenvoudig complexe contracten te genereren.

Ruby-on-Rails

Ruby-on-Rails is een programmeertaal om complexe webapplicaties mee te ontwikkelen. De app maakt geen gebruik van standaard systemen, maar van op maat gemaakte functionaliteiten. Hierdoor is het mogelijk om oplossingen te ontwikkelen die precies aan de wensen voldoen en geen technische beperkingen ondervinden.

Uitgebreid platform voor accountants

De applicatie is in de eerste instantie gericht op accountants. Zij kunnen een licentie afnemen en vervolgens zonder juridische kennis contracten aanmaken en opslaan op een online omgeving. Ieder contract kost een credit. De credits kunnen betaald worden met de betaaloplossing iDeal.

Eenvoudig beheersysteem

Om het voor iContract zelf zo eenvoudig mogelijk te maken om contractsjablonen toe te voegen is een op maat gemaakt beheersysteem ontwikkeld. Hiermee kunnen zij zelf contractsjablonen aanmaken met de benodigde velden en deze kunnen vervolgens gebruikt worden door de afnemers.

Langdurige relatie met Lives

iContract zal de komende tijd verder worden ontwikkeld. De eerste versie is klaar voor gebruik.

Oplossingen in het kort

Bekijk het resultaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *