Salessalsa

Nieuwe website Salessalsa

Menno Bouma Cases, Wordpress Reactie plaatsen

Salessalsa

Nieuwe website Salessalsa

Opdracht Salessalsa

Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van sales pro’s Frank Bergkamp, Tom Kuipers en Abeltje van Vliet de nieuwe website Salessalsa gerealiseerd. SalesSalsa zorgt ervoor dat ambitieuze directeuren van technische bedrijven hun groeiambities gaan realiseren en een doorbraak maken in omzetresultaat.

Frisse dynamische WordPress website

De frisse nieuwe website heeft plaats voor blogartikelen en een agenda voor de komende events, zoals “Verkopen zonder tegenwind“.  Ook wordt er komende maanden een kennis centrum geopend waarmee andere sales professionals en directeuren beter op de hoogte kunnen blijven van sales-tactieken.

E-mailmarketing

Salessalsa zal sterk gebruik maken van e-mailmarketing met de tool Mailchimp. Lives verzorgde de koppeling van de WordPress website met deze tool en verzorgt de layout van de e-mails. Met het e-mailprogramma Mailchimp kunnen e-mailadressen  worden verzameld en alle leden op de hoogte kunnen blijven van alles wat speelt rond Salessalsa. Bezoekers die zich inschrijven in het e-mailformulier worden automatisch in de nieuwsbrieflijst geplaatst.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op www.salessalsa.nl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *