bkf-kraanbedrijf-bv

Nieuwe website BKF Kraanbedrijf B.V.

Menno Bouma Cases, Lives Internet & Marketing Reactie plaatsen

bkf-kraanbedrijf-bv

 

Opdracht BKF

Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van Jelle Jan Burggraaff, directeur van B.V. Kraanbedrijf BKF, de nieuwe website www.bkf.nl ontwikkeld. Uit gesprekken kwam naar voren om de website dynamischer te maken en een opfrisbeurt te geven. Het resultaat is een frisse website waarop regelmatig diverse artikelen kunnen worden geplaatst.

Gebruiksvriendelijke WordPress website

Om de website eenvoudig en goed te kunnen beheren is het beheersysteem WordPress ingezet. Met een beveiligde omgeving kunnen beheerders zelf afbeeldingen, referenties, nieuws en fotogallerijen toevoegen zonder technische kennis te hebben.

Om een goede klantenservice te bieden is het telefoonnummer prominent in beeld en met het contactformulier kunnen bezoekers en potentiele klanten eenvoudig contact opnemen met BKF.

E-mailmarketing

Vanuit Jelle Jan kwam de vraag om een goed nieuwsbriefsysteem neer te zetten om zowel personeel als bezoekers goed te kunnen informeren over alles wat speelt bij BKF. Hiervoor is een koppeling gemaakt tussen de e-mailmarketing software Mailchimp en WordPress. Met Mailchimp kunnen e-maillijsten worden gemaakt en kunnen beheerders zonder technische kennis nieuwsbrieven versturen. Met de koppeling worden inschrijvingen via de website direct in Mailchimp geplaatst.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op www.bkf.nl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *