Magento webshop Laminaatpakhuis

Menno Bouma Cases, Cases, LifeInteractive, Lives Internet & Marketing Reactie plaatsen

Opdracht

Lives Internet & Marketing is in samenwerking met reclamebureau Brandberry uit Rotterdam aan de slag gegaan met de webshop. Brandberry is hierbij verantwoordelijk geweest voor het prachtige ontwerp van de online winkel. Lives heeft zorggedragen voor de technische realisatie m.b.v. het Magento webshop systeem.

Magento webshop

Magento is het meest solide en uitgebreide webshopplatform van dit moment. Lives is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Met dit systeem is de productcatalogus van meer dan 3000 producten en het logistieke traject volledig online te beheren.

Klanten beschikken over een digitale winkelwagen en kunnen door de shop winkelen om een ideale laminaatvloer met bijbehorende accessoires samen te stellen en daadwerkelijk af te rekenen.

Maatwerk Magento functionaliteiten

De webshop beschikt over een aantal op maat gemaakte applicaties. Klanten kunnen op de productpagina’s het aantal vierkante meters van de betreffende oppervlakte invoeren. Het systeem berekent hierna het aantal benodigde pakketten laminaat met bijbehorende prijzen.

Tevens is het in de productpagina’s aan de rechterzijde direct mogelijk om relateerde accessoires, plinten, profielen en ondervloeren toe te voegen aan de bestelling. Dit is geen standaard Magento functionaliteit en moest daarom op maat worden ontwikkeld.

De webshop zal de komende tijd nog op snelheid en vindbaarheid worden verbeterd.

Oplossingen in het kort

Bekijk het resultaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *