Magento webshop IGI Group

Menno Bouma Cases, Cases, LifeInteractive, Lives Internet & Marketing Reactie plaatsen

Wat zijn clouddiensten?

Clouddiensten maken het mogelijk om gegevens, zoals email en documenten, op een centrale plaats te bewaren en deze vervolgens te openen op iedere desktop, tablet of mobiele telefoon met internetverbinding. Dit betekent dat gegevens maar 1 keer opgeslagen hoeven worden en dat bedrijfssoftware altijd up-to-date is.

Opdracht

Lives Internet & Marketing is als internetpartner benadert om IGI Group een stevige positie te bieden bij de online verkoop van cloud diensten en een versterking te creëren van de algemene uitstraling.

Corporate webdesign

Om de online uitstraling van het bedrijf te versterken heeft Lives een krachtig design neergezet dat geschikt is voor zowel een webshop als een website. Hierdoor ontstaat eenheid en herkenbaarheid in de identiteit van IGI.

Magento webshop

Om IGI een sterk online verkoopkanaal te bieden is gekozen voor het Magento webshop systeem. Lives is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Met dit systeem is IGI in staat om de gehele productcatalogus en de bestellingen te beheren. De betalingen worden verricht via de koppeling met het betalingssysteem iDeal.

Redesign website en nieuw beheersysteem

Na tevreden gezichten bij IGI heeft Lives tevens de opdracht gekregen om de bestaande website een redesign te geven en deze te voorzien van een nieuw beheersysteem.
Hierbij is gekozen voor het systeem Drupal. Drupal is een gebruiksvriendelijk systeem dat het beheer van een website kinderspel maakt en sterke koppelingsmogelijkheden biedt met Magento. De nieuwe website zal over enkele weken worden opgeleverd.

Oplossingen in het kort

Bekijk het resultaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *