Magento shop Maaikorfonderdelen.nl

Menno Bouma Cases, Lives Internet & Marketing Reactie plaatsen

Opdracht

Lives Internet & Marketing is als nieuwe internetpartner door Van der Zee Joure benaderd om de oude webshops, waaronder Maaikorfonderdelen.nl, om te zetten naar een Magento webshop platform. In dit project zijn verschillende webshops ondergebracht in 1 gebruiksvriendelijk systeem.

Magento webshop systeem

Met Magento en een aantal maatwerk aanpassingen is het mogelijk om meerdere webshops in 1 systeem onder te brengen. De voordelen zijn o.a. dat het invoeren van producten in verschillende shops veel efficiënter gaat en aangemelde klanten direct staan ingeschreven voor verschillende shops.

Design

Om de shops een herkenbare stijl te geven, wordt er nog steeds gewerkt aan een design dat doorgevoerd wordt in de verschillende online winkels. Het design van de shop wordt de komende weken verder uitgerold.

Zoekmachine optimalisatie

De webwinkels zijn sterk geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, wat voor extra veel omzet zal zorgen. Om te zorgen dat de producten hoge posities scoren ondersteund Lives met een continu proces van het aanbrengen van verbeteringen.

De website zal de komende tijd nog op diverse vlakken worden verbeterd.

Oplossingen in het kort

Bekijk het resultaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *