Lifestyle Tip: Hoeveel moet ik verdienen voor mijn ideale levensstijl?

Menno Bouma Geld verdienen online, Lifestyle, Lives Internet & Marketing Reactie plaatsen

Wat zijn mijn wensen en kosten?

Om hier achter te komen moet je eerst een lijstje maken van alle dingen die je doet op het moment dat je jou ideale levensstijl leeft. Noem een aantal concrete wensen en kosten:

  • huis van € 400.000,-. Maandelijkse hypotheek ongeveer € 1800,-
  • elke drie jaar een nieuwe auto van € 35000,-. Kosten ongeveer € 1000,- per maand
  • reizen per jaar: € 5000,-. Kost ongeveer € 400,- per maand.
  • primaire behoeften, zoals eten, drinken, kleding, benzine, verzekeringen: € 1000,- per maand
  • hobby’s, uitstapjes, etentjes, weekendjes weg, stappen: € 500,- per maand

In totaal ben je voor jou ideale levensstijl € 57000,- per jaar kwijt. Per maand zou je dus € 4750,- kwijt zijn om je ideale levensstijl te leiden. Ik raad je aan om een dergelijk overzicht voor jezelf te maken.

Hoe bereik je het bedrag dat je nodig hebt voor jou levensstijl?

Het eerste wat je doet om die € 4750,- per maand te verdienen is een leuk product te vinden wat je graag aan de man wilt brengen (ongeacht wat de concurrentie doet). Stel je hebt een product van € 100,- waarbij de winstmarge € 50,- is. Per maand zou je dan 4750 / 50 = 95 verkopen moeten hebben. Dat zijn dus 4 verkopen per dag. Op internet is een (verkoop)dag geen 8 uren, maar 24 uren; het internet staat namelijk nooit stil!

Waardevolle informatie

Deze berekening is erg waardevolle informatie, je hebt nu namelijk erg tastbare getallen om jou ideale levensstijl te leiden. Uitgaande van een conversiepercentage van 1% (1 op de 100 bezoekers kopen jou product) zou je dus 100 x 4 = 400 bezoekers per dag moeten hebben. Geloof me, het is redelijk eenvoudig en goedkoop om dit te realiseren.

Automatische verkoop

Alles draait om automatisering. Niet van machines, maar van een bestelformulier of webwinkel. Voor een relatief kleine investering beschik je al over een website of webwinkel waarbij de gehele betaling uit handen wordt genomen en jij alleen pakketjes hoeft in te pakken en op de post te doen. Verstandig is wel om een gespecialiseerd persoon erbij te halen, want een goed begin is het halve werk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *