Haal meer rendement uit zoekmachine marketing!

Menno Bouma SEO, Tips & Tricks, Zoekmachine marketing tips Reactie plaatsen

Zoekmachine marketing is de laatste jaren een hot item geworden. Steeds meer organisaties wanen zich in de wereld van Google en diverse andere zoekmachines, om maar zo hoog mogelijke posities te scoren in de resultaten. Zoekmachine diensten schieten als paddestoelen uit de grond, maar toch zijn er een aantal zaken die u zelf prima kan uitvoeren.

Een paar algemene tips om beter te scoren in zoekmachines:

  • Plaats tekstkoppen in de content. Hoofdkoppen scoren erg goed in zoekmachines.
  • Zorg voor een hoge woorddichtheid; dit betekend dat u veelvuldig de woorden gebruikt waarop u gevonden wilt worden in zoekmachines.
  • Meer linkbuilding; plaats de link naar uw website in andere websites zodat er een soort spinnenweb ontstaat met uw website als middelpunt.
  • Google geeft de domein een hoge prioriteit en daarom zal www.stofzuigerzakken.nl goed scoren voor mensen die hiernaar op zoek zijn.
  • Meta description wordt niet meer ‘gecrawd’ door zoekmachines maar is erg prettig voor bezoekers van zoekmachines om meer duidelijkheid te geven.

Om optimale resultaten te scoren in zoekmachines zijn er echter ook een tal van opties mogelijk, op het gebied van content en techniek, die alleen weggelegd zijn voor zogenaamde ‘SEO professionals’. Zij kennen de echte kneepjes van het vak.

Behoefte aan een professional op het gebied van zoekmachine marketing? Neem gerust eens contact op via het contactformulier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *