Met LocalTraffic krijgt je bedrijf meer aanvragen van lokale mensen uit de regio

LocalTraffic is een software tool die unieke landingspagina’s maakt voor alle steden en dorpen in 1 of meer werkgebieden van je bedrijf.

Kennismaken

Word vindbaar met honderden landingspagina's per provincie

Iedere pagina bevat een contactformulier dat gebruikt kan worden om met potentiële klanten in contact te komen. Op deze manier komen er nieuwe bezoekers naar je website of fysieke winkel.

LocalTraffic is erg geschikt voor bedrijven waarbij eerst kennis moet worden gemaakt en een offerte verstuurd moet worden, voordat de aanvraag een klant wordt. Voor bedrijven met duurdere en complexere projecten is dit ideaal.

Kennismaken

Hoe werkt de software?

Stel je hebt een bouwbedrijf in Haarlem. Iemand uit Amsterdam wil zijn huis gaan verbouwen en is op zoek naar een bouwbedrijf in de regio. Het eerste dat ze doen is Googlen. Ze zoeken op ‘bouwbedrijf Amsterdam’.

Zonder LocalTraffic wordt je bouwbedrijf niet getoond omdat je in Haarlem zit. Terwijl het op een steenworp van Amsterdam ligt. Een klant is best bereid om langs te komen.

Door de goede vindbaarheid van landingspagina’s van LocalTraffic komt de bezoeker toch bij de website van het bouwbedrijf in Haarlem terecht. De landingspagina’s worden geïnstalleerd op een mini website zoals https://hallo.uwwebsite.nl en draaien naast de bestaande website. De pagina bevat een stuk tekst met foto’s en eventueel video’s. En belangrijker, een contact formulier.

Zodra een bezoeker dit invult ontvang je een berichtje in je mailbox en kun je het contact vanuit daar verder oppakken. Hierbij kun je denken aan telefonisch contact, een afspraak op locatie en een offerte.

Kennismaken

Wat levert het op voor je bedrijf?

Uit ervaring wordt 1 op de 3 aanvragen een betalende klant.

Stel dat een betalende klant 7.500 euro uitgeeft dan weet je eigenlijk dat iedere aanvraag ruim 2.500 euro waard is. In de meeste voorbeelden van bedrijven is een betalende klant al snel 7.500 euro of meer waard. Denk bijvoorbeeld aan een bouwbedrijf, een renovatie bedrijf, een installatiebedrijf, etc. Slechts 1 klant per jaar maakt onze software al mega rendabel.

Als je LocalTraffic bestelt voor 1 provincie dan worden er ongeveer 700 landingspagina’s aangemaakt. Van ieder dorp of stad eentje. Al snel wordt je bedrijf vindbaar voor mensen uit de regio.

Kennismaken

Voordelen van LocalTraffic

Er zijn tal van voordelen van LocalTraffic t.o.v. betaalde advertenties op Google:

  • Prijs: adverteren kost al snel 0,50 euro per klik. 100 klikken kosten dan 50 euro en dan mag je hopen dat 1 van die 100 een aanvraag doet en ook nog eens klant wordt.
  • Presentatie: je kunt allerlei middelen gebruiken om beter naar voren te komen, zoals tekst, video, afbeeldingen en meer. In een eigen huisstijl die aansluit bij je bedrijf.
  • Plaats: je kunt zeer lokaal bezoekers benaderen die in de buurt wonen tot een straal van meer dan 100 km.

Daarnaast is LocalTraffic een aanvulling op je bestaande marketing middelen.

Kennismaken

Investering in LocalTraffic

De investering in LocalTraffic heeft een eenvoudige structuur: 59 euro per maand per provincie en eenmalig 499 euro. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Teksten en afbeeldingen worden zoveel mogelijk gebruikt van een bestaande website of kunnen worden aangeleverd.

Betaal je in 1 keer voor een jaar dan geven we 2 maanden gratis. Facturatie gaat vooraf.

Provincies Plaatsen Per maand Eenmalig
1 700 59,- 499,-
2 1400 118,- 499,-
3 2100 177,- 499,-
4 2800 236,- 499,-
5 3400 295,- 499,-
6 4200 354,- 499,-
7 4900 413,- 499,-
8 5600 472,- 499,-
9 6300 531,- 499,-
10 7000 590,- 499,-
11 7700 649,- 499,-
12 8400 708,- 499,-
Kennismaken

Het verhaal achter LocalTraffic

Achter het LocalTraffic project zit online marketeer en ontwikkelaar Menno Bouma. Met meer dan 15 jaar ervaring in de online marketing wereld heb ik veel kennis opgedaan in de lokale vindbaarheid van ondernemers. Mensen doen graag samen met ondernemers uit de regio. Maar vaak is die ondernemer onzichtbaar terwijl hij of zij bijna buren is van de klant. Dat moet toch beter kunnen! Met die gedachte is LocalTraffic ontstaan.

Met deze software krijg je lokaal verkeer naar je website of winkel.

Kennismaken

Ja dit wil ik voor mijn bedrijf!

Fijn dat je interesse hebt in de LocalTraffic software voor je bedrijf. Met LocalTraffic komt je bedrijf in de top 3 van lokale zoekopdrachten. Je kunt hier contact opnemen. Dan kunnen we binnen enkele dagen aan de slag!

Kennismaken

Veelgestelde vragen

Sta je op het punt om te starten met LocalTraffic, maar heb je nog vragen? Wellicht staat ie hieronder beantwoordt.

Mocht er een vraag niet tussen staan dan kun je altijd contact opnemen.

De hoogte van de omzet wordt bepaald in de mate waarin een aanvraag omgezet wordt naar een betalende klant. De omzet wordt ook bepaald door de orderwaarde van je producten. Hier hebben wij geen invloed op.
Kennismaken