Blog extensies om te kunnen bloggen met Magento

Menno Bouma Content Marketing, Magento webshops, Zoekmachine Optimalisatie 2 Reacties

Blog extensies om te kunnen bloggen met Magento. Een zeer gewenste maar ontbrekende functie van Magento is een blogfunctie. Om toch nieuwsberichten, acties en aanbiedingen te kunnen delen met je webshop zijn er diverse blog extensies beschikbaar. Contentmarketing is enorm booming in de online marketing wereld en een blog is onmisbaar in deze strategie. LET OP: maak altijd een backup van je database en ftp bestanden als je met extensies aan de slag gaat.

Blog met de Aheadworks extensie

magento-blog

Met de blog extensie van Aheadworks kun je relatief eenvoudig een blog opzetten in je Magento webshop. Je kunt de functies vergelijken met WordPress waarbij je categorieen kunt aanmaken, tags kunt meegeven, een titel, een samenvatting en 1 of meer afbeeldingen.

http://ecommerce.aheadworks.com/magento-extensions/blog.html

WordPress integratie

magento-wordpress-blog-integratie

Als je een grote fan van WordPress bent en je graag dit platform wilt integeren met Magento, dan raad ik je aan om met deze extensie te werken.

https://www.magentocommerce.com/magento-connect/customer-experience/blog-tools/wordpress-integration.html

 

 

Reacties 2

  1. Aha, weer wat geleerd, dan zal ik binnenkort toch eens kijken wat de mogelijkheden zijn in Magento om toch een blog te koppelen aan de website van Limousine wat ik eerder niet voor mogelijk gehouden had. Nooit te oud om te leren zie je wel. Menno, dank voor de inspiratie weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *