Klantervaring Steemar Harlingen

Menno Bouma Klantervaringen Reactie plaatsen

Zelf ben ik niet geleerd in Magento en de achterconstructie van dit programma. Met behulp van Menno en een goede stap voor stap uitleg hierover, is het voor mij nu mogelijk alle aanpassingen en handige marketingtruukjes toe te passen in onze webshop. Van het toevoegen van producten, tot veranderen van inlog codes en klanten bestanden. Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever, dus Menno helpt mij nog steeds bij de meer ingewikkelde processen en coderingen van bijvoorbeeld sliders die ik wil toevoegen aan de shop. Ik design de banners, stuur ze door naar Menno me de desbetreffende link en dezelfde dag wordt het aangepast.

Voor vragen is hij altijd bereikbaar via zijn huistelefoon of mobiele nummer. Ook kan ik Menno een mail sturen en heb altijd binnen 2 uur antwoord. Een erg sociale en aardige kerel waar ik goed mee op kan schieten over de telefoon. Zodra ik een technisch probleem heb, neem ik contact op met Menno, hij legt mij dan uit wat er fout is en hoe hij het oplost. Op deze manier leer ik het zelf ook en ben ik weer een ervaring rijker. Naast Magento heeft Menno mij ook het één en ander geleerd van WordPress. Ik zit er niet heel vaak achter, maar de bewerkingen hiervan kan ik nu ook zelf doen en ben hier ook wegwijs in gemaakt dankzij Menno. Ik hoop dat deze werk relatie nog lang voort zal gaan.

– Melvin van Houwelingen, manager MarineDiscounter.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *