Image

Wil je meer nieuwe leads en klanten via je website en social media?

 

Start met de 7-daagse LeadStart Cursus voor slechts € 5,-.

Een lead is een persoon op je website of in je winkel met interesse in je product. Doe mee en krijg meer leads! Ontvang iedere dag:

  • 1 video: van zo'n 5 tot 20 minuten waarin één van de onderdelen van mijn strategie voor nieuwe klanten wordt toegelicht.
  • 1 tool: ontdek welke ik gebruik voor het opzetten van een winstgevende strategie. Van website bouwen, tot e-mail marketing en het automatiseren van verkoop.
  • 1 huiswerkopdracht: Ter verheldering van je bedrijf en voor het krijgen van feedback. Zelf aan de slag met een praktische opdracht.
  • Fijne hulp: In de besloten Facebook groep kun je sparren en hulp krijgen van andere ondernemers.
 

Wat is de LeadStart Cursus?

In de LeadStart Cursus bespreek ik een model om op een consistente manier nieuwe leads te werven en om zoveel mogelijk van deze leads klant te maken.

In 1 week ontvang je 7 modules waarin ik het VVV-Model met je deel. Je leert methoden om je bedrijf vindbaar te maken, vertrouwen te wekken bij mensen en om je product te verkopen.

Je ontvangt niet alleen kennis, maar ik vertel je ook precies welke tools ik zelf gebruik zodat je snel je eerste project kunt lanceren in zo'n 20-30 dagen.

De training is dus gefocust op snel resultaat. We gaan een product neerzetten en zo snel mogelijk adverteren om allereerst break-even te draaien, zodat je geen geld verliest, maar wel een klantenkring opbouwt.

Het is tevens een laagdrempelige manier om kennis met mij te maken.

Doe je mee?

Mocht je er toch geen interesse in hebben achteraf dan stort ik het geld gewoon terug zonder vragen.

Ontvang 7 Modules in 7 dagen

Dag 1: VVV-Model

Ontdek de 3 stappen voor het krijgen van warme klanten.

Dag 2: Vinden

Maak je bedrijf zichtbaar voor een interessante doelgroep.

Dag 3: Vertrouwen

Geef je bezoekers vertrouwen om potentiële kopers te worden.

Dag 4: Verkopen

Leer om je aanbod te verkopen zonder opdringerig te zijn.

Dag 5: Meten

Meet de resultaten van je website en van je campagnes met handige tools.

Dag 6: Evergreen Funnel

Leer hoe je de marketing van je bedrijf op automatische piloot zet.

Dag 7: Terugkerende omzet

Groei iedere maand met maandelijks terugkerende omzet.

Wat zou deze cursus voor je kunnen betekenen?

Ik kan me voorstellen dat je erg druk bent met je dagelijkse bezigheden. Laat staan dat je ook nog tijd hebt voor marketing.

Geld is echter de zuurstof van je bedrijf en kan zomaar zijn dat door een Corona crisis je omzet volledig opdroogt. En dan ontstaat stress. Je moet ineens aan de bak om klanten te vinden.

De LeadStart Cursus helpt je om meer structuur en consistentie aan te brengen in je marketing en verkoopproces, zodat je meer rust in je kop krijgt.

De eerste weken zul je veel werk moeten verzetten omdat er nog niets staat, maar zodra alles staat hoef je alleen maar te finetunen en kost het veel minder tijd. Je krijgt meer tijd om je werk te doen terwijl de aanvragen rustig binnen komen.

Investeer daarom in de LeadStart Cursus voor de prijs van 2 drankjes :).

Hoe ziet de cursus eruit?

Image

Overzicht van modules

Image

Detailpagina van een module

Krijg hulp in de Facebook groep

Samen met andere ondernemers en internet marketeers ga je aan de slag om een winstgevende leadmachine te ontwikkelen. Doe ook mee met de LeadStart Cursus!

Reserveer mijn plek!

Is deze cursus iets voor mij?

De kennis in deze cursus kun je voor vrijwel alle bedrijven toepassen. Hieronder een greep uit de branches:

Coaching

E-commerce

Software

Vakmanschap

Wat vinden klanten van de cursus?

Deze cursus is minimaal het tienvoudige waard. Menno deelt een berg kennis zonder teveel technische termen te noemen.Jan
Fijn dat we eindelijk eens geen € 997,- cursus te zien krijgen op de Facebook tijdlijn maar eens een betaalbaar en goed alternatief. Helemaal nu Corona roet in het eten gooit..Theo

Samen aan de slag!

Samen met tal van ondernemers en internet marketeers ga je aan de slag. We bouwen een winstgevende strategie om meer klanten te krijgen voor je bedrijf via internet.

Hey ik ben Menno Bouma en afgelopen 8 jaar ben ik ondernemer geworden in 5 zeer winstgevende ondernemingen. Ik heb een coachingsbedrijf voor middelgrote bedrijven en ik ben eigenaar van LifeGroep met daarin meerdere bedrijven. Leer van mijn ervaring in de internet wereld en doe ook mee!

Reserveer mijn plek!

(voor de prijs van 2 drankjes)

Ik ben al een tijdje zoekende om op een professionele manier mijn masterclass trainingen aan de man te krijgen. De cursus geeft me handvaten door een gedegen aanpak.Paul, trainer van directies en managers
 
 
 
Image
 

© 2024 Een cursus van Menno Bouma.
Snekerweg 3 - 8701 PZ Bolsward - (0515) 856332
Kvk: 01147202